Több sportág szerelmesei is kedvükre szurkolhatnak a hétvégén

//Tóth Gábor
hetvegi_sport_esemenyek_nov-23-24_freepik-dho_20191122
Ha szereti a sporteseményeket, akkor ezekre a helyekre mehet szurkolni a november
23-24-i hétvégén.

Szombat:

A Dunaharaszti Sportcsarnokban rendezi meg szombaton Magyar Teakwondo Szövetség a Magyar Felnőtt és Utánpótlás Országos Bajnoki Döntőt. Aki tehát ott lesz a nézőtéren, az a sportág hazai legjobb versenyzőinek küzdelmében gyönyörködhet. A rendezvény délelőtt 9.30-kor kezdődik és 18 óráig tart. A facebook eseményt itt találja.

A Dunaharaszti MTK Kézilabda szakosztálya a Gyermekbajnokság FU15 Terület II. mérkőzésein vesz részt. A Kruj Iván Sportcsarnokban zajlanak majd a küzdelmek. (Budapest, Mártírok útja 205) A H-I csoport alsóházában a mieink először a HORT SE csapatával mérkőznek meg, 14.35 perckor, majd a Dabasi KC VSE lesz az ellenfél. Utóbbi mérkőzés 16.25-kor kezdődik.

 

Vasárnap:

Most hétvégén, jobban mondva vasárnap rendezik meg a Nádor Amatőr Asztalitenisz Kupát. A helyszín a Dunaharaszti Sportcsarnok. Nevezni már a helyszínen nem lehet, de szurkolni annál inkább. A rendezvény délelőtt 9 órakor kezdődik. A rendezvény plakátját itt éri el.

A foci szerelmeseit a Dunaharaszti MTK Sporttelep pályájára várják, 13 órától. Városunk ezen a meccsen csak vendéglátó, mert a Taksony SE GP Solar szervezte ide mérkőzését. A szomszédváriak a Bp. Honvéd II. MFA csapatával küzdenek meg, az NB III. Közép csoportjában. A facebook eseményt itt találja.

Ám aki a Dunaharaszti srácoknak szurkolna, annak utaznia kell a csapattal. A facebookon közzé tett ajánló szerint az NB III Közép csoport 16. fordulójában, ahhoz a Szentlőrinchez látogatnak a srácok, akikkel az őszi első mérkőzésen 1:1-es döntetlent értek el, és legutóbb a még veretlen Pécsi MFC-t tudták két vállra fektetni. A mieink egy „kiesési rangadón” tudták felül múlni az újonc Kelen SC csapatát és így már 4 meccse veretlen a csapat. A mérkőzés 13 órakor kezdődik. A facebook eseményt itt találja.

 

Hajrá Dunaharaszti!