Hetente 120 gyermek a haraszti önkormányzati nyári táborban

//Tóth Gábor
erettsegi-kozossegi-szolgalat_freepik-dho_20210520

képünk illusztráció. forrás: freepik / dho

Ismét sikeres volt a Dunaharaszti Város Önkormányzata által szervezett nyári napközis tábor.

Egy hónapon keresztül lehetett igénybe venni ezen a nyáron is a város szolgáltatását. A napközis tábort a Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szervezte és helyszíne a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kisiskolája, áll dunaharaszti.hu oldalon megjelent cikkben.

„A tábor kedvezményes részvételi díja 3500 Ft hetente, a rendes díj 7000 Ft/hét. Az étkezés naponta háromszor biztosított, ennek költsége a tanév közben is megszokottak szerint alakul, természetesen itt is igénybe tudják venni a kedvezményeket azok a családok, akik jogosultak erre szociális indokok miatt.”

A gyerekek nagyon szeretik a tábort, olyannyira, hogy van már aki az 50 órás közösségi szolgálatát is itt teljesíti, mondta a város honlapjának Paréj Józsefné intézményvezető.

A programok szervezésében a város civil szervezetei is kivették a részüket, így a Dunaharaszti Gyermekbarát Mozgalom, az Alkotók Dunaharaszti Egyesülete, a Környezetbarátok Egyesülete, a Haraszti Foltvarrók, a Dunaharaszti Karitász, a Dunaharaszti Nőegylet, a Nagycsaládosok Egyesülete, a Német Nemzetiségi Önkormányzat nyújtott segítséget.

(dunaharaszti.hu)