DHO podcast: dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere

//Tóth Gábor
Dr. Szalay László immár 20 esztendeje Dunaharaszti polgármestere. Egy városvezetőtől a legtöbbször csak hivatalos nyilatkozatokat hallani. Ám ebben a beszélgetésben kendőzetlenül esik szó magánéletről, szerelemről, mindennapokról és jövőről. Mindarról ami az embert foglalkoztatja élete során.

A „polgi”! Leginkább így nevezik a városban. Két évtizede viseli ezt a címet. Nagyon fiatalon került a pozícióba, ma már jelentős tapasztalattal bír. Nyilván az ez idő alatt elvégzett munkában van amire nagyon büszke, de megkérdeztük tőle azt is, hogy mit csinált volna másként, vagy mai fejjel mit tanácsolna kezdő önmagának. Szó esik gyerekkorról, szerelemről, borról, sportról – egy férfi lét alapköveiről.

A videó címlapképünkre kattintva el is indul.

Kövessen bennünket:

A DHO poadcast a Civilek Dunaharasztiért Egyesület és a dunaharasztionline.hu együttműködésében jött létre.

Nézze meg a dho podcast korábbi epizódjait is:

dho podcast: Vagabond Korzó – Kőszegi Zsolt, főszervező

dho podcast: Hamar János, addiktológiai konzulens

dho podcast: Dr. Sztankó Attila, dunaharaszti plébános

dho podcast: a Jászai Mari-díjas Nagyváradi Erzsébet

dho podcast: Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesület

 

A Civilek Dunaharasztiért Egyesület a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Zrt. Városi Civil Alap pályázatán „A Civilek Dunaharasztiért Egyesület kommunikációs felületeinek létrehozása, és technikai eszközök beszerzése” (pályázati azonosító: VCA-KP-1-2022/5-000216) címmel nyert (8.000.000 Ft vissza nem térítendő) támogatást.

(dho, CDE)