Szerdán ülésezik Dunaharaszti képviselő-testülete

//Tóth Gábor
kepviselo-testulet-beharangozo_dho_20211215

fotó: dho

A pünkösdi ünnep miatt, a szokásoktól eltérően, nem a hónap utolsó hétfőjén, hanem utolsó napján ülésezik most Dunaharaszti képviselő-testülete.

A napirenden előzetesen 18 előterjesztés szerepel. Elfogadhatják a képviselők a város 2022. évi gazdálkodásáról szóló zárszámadást, és más gazdálkodási tárgyú rendeletek is. Például a Nemzetiségi Önkormányzatok vagy a DV Dunaharaszti Vagyongazdálkodási Kft. tavalyi évről szóló beszámolóit is véleményezik.

Módosul a közbeszerzési ütemterv és változhat a HÉSZ is. Döntés születik a Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek, eszközvásárlásra szánt 1 millió forintos támogatásról, de némi pénzhez jutnak a Vagabond Korzó is, valamint a Kutya Mentsvár Alapítvány. Elszámol a tavaly kapott önkormányzati támogatással a Városi Polgárőr Egyesület, és értékelik a város tavaly végzett gyermekvédelmi tevékenységét is.

Az ülés 2023. május 31-én, 14.00 órakor lesz a Városháza dísztermében. Az eseményről, szerkesztőségünk, szokás szerint részletes tudósítást közöl.

(dho)