Szombaton megnyílik a Bezerédi Sportpark

//Berényi Attila
Ping-pong asztalok a Bezerédi Sportparkban. fotó: dho
Az egész családnak mozgási és sportolási, szórakozási lehetőséget biztosít Dunaharaszti új közösségi tere. Szombaton lesz az átadó.

A Bezerédi Sportparkban már egy ideje használható a szabadtéri kondipálya, ahol 17 különböző eszköz vár az izmosodni vágyókra, rekortán burkolattal és ivókúttal. A parkot körbevevő, ugyancsak rekortán burkolatú futópálya szintén 0-24 órában használható, áll a dunaharaszti.hu oldalon megjelent közleményben.

Farsangi bulival nyílik meg a Bezerédi Sportpark

A létesítmény többi részének átadó ünnepsége 2023.02.11.-én, szombaton lesz. A kerítéssel és zárható kapukkal körbe vett létesítmény a nyári időszakban hétköznapokon 08:00 – 21:00 óráig, hétvégente 09:00 – 21:00 óráig, téli időszakban hétköznapokon 08:00 – 20:00 óráig, hétvégente 09:00 – 20:00 óráig tart nyitva.

A parkban három ping-pong asztal, egy multifunkciós röplabda/lábtenisz/tollaslabda pálya, külön streetball pálya, kispályás foci- és kézilabda pálya (kosárlabda palánkokkal), kényelmes padok, gyerekek számára libikókák, mászókák, homokozó, játszóvár, hinta, nyugágyak, zenepavilon, ivókutak, női- és férfi mosdók vannak. Készült petanque pálya is, ennek játékszabályát egy külön táblán olvashatják azok, akik megismerkednének ezzel a sporttal.

Akik itt sem szeretnék elveszíteni a kapcsolatot a világhálóval, azoknak ingyenes wifi áll rendelkezésükre.

A sportpályák környezetét parkosítják, az ágyásokban vadvirágok kaptak helyet, és 64 előnevelt fát ültettek ki, de cserjék és páfrányok is díszítik majd a területet.

(dunaharaszti.hu)