Pénzügyekről tárgyal Dunaharaszti Képviselő-testülete

//Berényi Attila
Polgármesteri hivatal, fotó: dunaharaszti online
Az idei és a jövő évi városi büdzsé egyes elemei is napirenden szerepelnek Dunaharaszti Képviselő-testületének mai (2022.11.28.) ülésén, de szó lesz például arról is, hogy mennyi pénzt kap a várostól a KisDunaTV, valamint miként módosul a gyermekvédelem és a szociális ellátás helyi rendszere.

Előzetesen 17 pont szerepel azon a meghívón, amelyen a testület soron következő ülésének napirendje szerepel. A tervek szerint módosítják majd az Önkormányzat idei költségvetését, de tájékoztató is elhangzik ez ügyben.

Napirenden szerepel a helyi adókról szóló és a díjrendelet módosítása is, és megalkothatják a 2023. évi belső ellenőrzési ütemtervet is.

Ha a képviselők megszavazzák, akkor a város jövő évre is műsorszolgáltatás-támogatási szerződést köt a KisDunaTV-t üzemeltető Dunaharaszti Ipartestülettel.

Módosíthat a város a helyi Evangélikus Egyházközség támogatási szerződésén, és szó lesz több önkormányzati ingatlan értékesítéséről, valamint energiahatékonysági beruházásokról.

Módosulhat többek között a szociális ellátásokról szóló helyi rendelet, valamint a gyermekvédelem rendszeréről szóló szabályzó is.

Dunaharaszti Képviselő-testülete 2022. november 28.-án, 14.00 órától ülésezik, a Városháza Dísztermében. A határozatokról, döntésekről szokás szerint összefoglalót közlünk portálunkon.

(dho)