Szinte már teljesen kész a Bezerédi-szabadidőpark

//Tóth Gábor
bezeredi-sportpark_dho_20221115

A Bezerédi-szabadidőpark sportpályáinak egy része. fotó: dho

Néhány héten belül átadhatják a Bezerédi lakóövezetben felépült sportparkot. A fejlesztés minden korosztálynak ad valamilyen mozgási, szórakozási lehetőséget.

Már csak apróbb simítások vannak hátra és elkészül a Bezerédi-szabadidőpark. Az állami támogatással megvalósuló beruházás kivitelezése kora tavasszal kezdődött el, és ütemterv szerint már a végéhez közeledik, mondta el a Haraszti Aktuális című műsorban dr. Szalay László polgármester.

Már nyáron megnyílt egyébként az ide tartozó kondipark, amelyet azonnal birtokba is vettek a sportolók.

Kondipark nyílik a Bezerédiben

A szabadidőparkot futópálya veszi körül, amely rekortán borítást kapott. Ez kívül fut a kerítésen. Belül foci- és streetball pálya, játszótér és egyéb sportolásra alkalmat adó terület is van, például pingpongasztalok is. Lesz itt zenepavilon, amelynek saját áramellátása van, illemhelyek, és büfé is helyet kapott. Aki pedig a város másik részéről érkezik majd ide, annak rendelkezésére állnak a parkolók is a terület peremén. Természetesen a területet parkosították is.
A munka végeztével, néhány héten belül az átadó is meglesz, és akkor birtokba vehetik majd a harasztiak a beruházást.

Erről a témáról, és még további a várost érintő ügyekről is tájékozódhat a Haraszti Aktuális novemberi számában, melyet alább meg is nézhet!

(dho)