Kondipark nyílik a Bezerédiben

//Tóth Gábor
bezeredi-sportpark-nyitas-02_dho_20220721

Haspad az új szabadtéri kondiparkban. fotó: dho

Teljes erőbedobással épül a Bezerédi Sportpark. Itt minden korosztály találhat majd magának elfoglaltságot, sportolási, mozgási lehetőséget. A beruházás első eleme elkészült, és használatba is vehetik hétfőtől (2022.07.25.) a dunaharasztiak.

A szabadtéri kondiparkot éjjel-nappal használhatják majd azok, akik ezt a fajta sportolási lehetőséget szeretnék igénybe venni – derül ki a dunaharaszti.hu oldalon megjelent közleményből. A biztonságról térfigyelő kamerák gondoskodnak majd. Az ígéret szerint hamarosan zöld növények is kerülnek ide.

A kondipark kormányzati támogatással valósult meg, hiszen Dunaharaszti sikeresen szerepelt a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében a mindennapos sportolás feltételeinek megteremtésére kiírt pályázaton. A most elkészült kondipark közvetlen szomszédságában a város saját forrásaiból és támogatásból jelenleg is épülő Bezerédi Sportparkot még nem lehet látogatni, annak átadása az ősz folyamán várható.

Szabadtéri kondipark a Bezerédiben. fotó: dho

A most megnyíló szabadtéri kondipályán 17 különböző eszköz (pl.dupla multifunkciós tréner, különböző húzódzkodók, kapaszkodó létrák, lépegetők, has- és hátizom erősítők), várja a sportolni vágyókat rakortán burkolattal és ivókúttal.

(dunaharaszti.hu)