Ismét szervez nyári tábort Dunaharaszti Önkormányzata

//Berényi Attila
Képünk illusztráció. forrás: freepik / senivpetro
Nagy segítség a szülőknek a kedvezményes nyári tábor. Dunaharaszti Önkormányzata minden évben segíti ezzel a szolgáltatással a családokat, így idén nyáron is.

A Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálat közleménye szerint 2022.06.20 és 2022.07.15. között lehet igénybe venni a szolgáltatást, melynek helyszíne a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Rákóczi Ferenc utca 1 szám alatt található „kisiskolája” lesz. A fenti időszakban 07.00 és 17.00 között vigyáznak itt a gyerekekre.

Jelentkezni 2022. június 3-ig lehet a Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál az Andrássy Gyula út. 14. szám alatt személyesen, vagy a gyermekjolet@dunaharaszti.hu e-mail címen írásban. További információkat telefonon kaphat a 06 24/ 531-341-es számon. A tábor árát megtalálja az alábbi hirdetményben.

A Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálat a nyári táborok idejére közösségi szolgálatot is hirdet a diákoknak. Jelentkezni a fenti elérhetőségeken tudnak. A Családsegítő hirdetményét ide kattintva érheti el.

(Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálat / facebook)