Dunaharaszti döntéshozóival egyeztetett a külgazdasági és külügyminiszter

//Berényi Attila
Helyi kérdésekről egyeztetett Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszterrel dr. Szalay László, polgármester és Pánczél Károly, parlamenti képviselő. fotó: dho
A délelőtti MARSO raktárbázis átadó után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szűkkörű találkozón vett részt a Laffert kúriában.

Az eseményen a miniszteren kívül jelen volt Pánczél Károly a térség parlamenti képviselője, dr. Szalay László Dunaharaszti polgármestere valamint Lehel Endre alpolgármester. A döntéshozók a kormányzat támogatását kérték, több a város szempontjából nagyon lényeges fejlesztésben. Így szóba került az infrastruktúra fejlesztés, útépítés, valamint a Budapest-Belgrád projekt várost érintő problémái, Dunaharaszti a fejlesztéshez kapcsolódó kérdései. Információink szerint az egyeztetés pozitív eredménnyel zárult, így több ügyben kormányzati döntés várható a közeljövőben. A dr. Szalay László polgármester közösségi oldalán megjelent beszámoló szerint, remélhetően a város a központi forrásokból segítséget kap a Paál László utcai körforgalom és a Némedi úti vasúti aluljáró megépítéséhez!

Az egyeztetést követően Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a dho szerkesztőségének is exkluzív interjút adott. A beszélgetést nemsokára olvashatja portálunkon!

(dho)