Idén is támogatja kiemelkedő tanulóit Dunaharaszti

//Tóth Gábor
diakosztondij-palyazat_dunaharaszti_freepik_dho_20210624

kép: freeepik, dho

Dunaharaszti Város Képviselő-testületének Oktatási, Művelődési és Sport Bizottsága a 2021-2022-es tanévre is meghirdeti diákösztöndíj pályázatát.

Mint minden évben – így most is – a cél is az, hogy támogassák a kiemelkedő tanulmányi- és versenyeredményeket elérő, Dunaharasztin lakó és tanuló diákokat  általános- vagy középiskolai tanulmányaik sikeres folytatásában, áll a bizottság szerkesztőségünknek küldött tájékoztatójában. Az elbírálásánál a tanulók tanulmányi- és versenyeredményeit veszi figyelembe a testület.

Két kategóriában lehet pályázni. Egyrészt indulhatnak az általános iskolák 5-8. évfolyamain tanulók (Á), valamint a középiskolák 7-12. osztályos diákjai (K) is.

A pályázati dokumentumok átvehetők az intézményvezetőknél és az osztályfőnököknél, valamint, a Polgármesteri Hivatal pályázati ügyintézőjénél ügyfélfogadási időben (Bujtásné Zörgő Szilvia – Dunaharaszti, Fő út 152., 8. szoba), vagy letölthetők a város honlapjáról. A jelentkezési adatlapot a kék ikonra kattintva, portálunkon keresztül is el lehet érni.

A jelentkezési lap WORD formátumban

Az ösztöndíjpályázat beadási határideje: 2021. szeptember 10. (péntek), 12 óra.

A pályázati anyagokról az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság ősszel dönt és a nyerteseket postai úton értesítik.

(dho)