Ma tartja idei utolsó ülését Dunaharaszti városvezetése

//Tóth Gábor
utolso-testuleti_fogorvosi_technika_freepik_photoangel_20191212

Három fogorvosi rendelő technikai felszerelésének finanszírozásáról is dönthetnek - képünk illusztráció, forrás: freepik / photoangel

Eredetileg 20 napirendi pont szerepelt a meghívóban, tehát lesz miről dönteni.

A képviselők mások mellett tájékozódnak arról, hogyan sikerült tartani az első háromnegyedévben a város költségvetését, módosulhat a díjrendelet is. Az elképzelések szerint a város emelne a Köztisztviselői Illetményalapon, így a hivatalosan az önkormányzat alkalmazásában állók fizetésemelésre számíthatnak.

Határozat születhet a zöldfelületek karbantartására kiírt közbeszerzési eljárás eredményéről, és döntés születhet a Dunaharaszti Vagyongazdálkodási Kft ügyvezető igazgatójának személyéről.

Előterjesztés készült a most épülő felnőtt orvosi rendelőben létesítendő 3 fogorvosi rendelő technikai felszerelésének finanszírozásáról is. És ha elfogadják a javaslatot megújulhat a József Attila Művelődési Ház tetőszerkezete is.

Dönteniük kell a képviselőknek arról is, hogy határozatlan idejűre módosítják-e a laboratóriumi tesztek ellátására kötött korábbi megállapodást.

Javaslat készült a korábban a polgármester használatában állt, de azóta lecserélt autó értékesítéséről, és a városvezetőnek szánt jutalomról is.

A képviselő testületi ülés talán legfontosabb eleme azonban az a tervezet, amely a Városi Rendészeti Iroda és az alá tartozó szervezet létrehozását kezdeményezi. Erről korábban itt írtunk.

A napirend többi pontjáról pedig itt és itt írtunk.

A nyilvános ülés a Polgármesteri Hivatal dísztermében lesz, és 14 órakor kezdődik.