Csak egy gombnyomás, és megvalósulhat a Hétszínvirág óvoda nagy terve

//Berényi Attila
Hétszínvirág Óvoda, Dunaharaszti, fotó: dho
Az e.on írt ki pályázatot a bolygó védelméért tenni akaró óvodai vagy iskolai közösségek számára. A környezetvédelmi nevelésért elkötelezett Hétszínvirág Óvoda tervét is beválogatták a legjobbak közé. Ám az Ön szavazatán múlik, hogy a cég támogatását elnyeri-e a haraszti ovi.

Az energiacég célja, hogy segítse azokat a nevelési intézményeket, amelyek egyre többet tesznek azért, hogy a jövő generációja tudatosan védje környezetét. 29 suli és ovi pályázata van ott a legjobbak között. Szavazni lehet rájuk, egy-egy lájkkal.

A Dunaharaszti Hétszínvirág Óvoda „Beporzók védelme” elnevezésű pályázatának célja:

„egy beporzóbarát kert kialakítása, így továbbfejlesztve az óvoda meglévő tanösvényét. Egymást kiegészítő programelemekből felépült projektterv, változatos tevékenységekkel, melybe szülőket, civil szervezeteket és kerttervező szakembereket is aktívan bevonnak. A pályázatban a pedagógusok továbbképzése is kiemelt hangsúlyt kap.”

Ha az Ön támogatásával elnyeri az intézmény a cégtől az igényelt 1,6 millió forintot, akkor a gyerekek egy éven át vehetnek részt a programban, és tanulhatják meg mindazt, amit a beporzókról tudni érdemes.

A Dunaharaszti Hétszínvirág Óvoda pályázatára ide kattintva tud szavazni!

(Dunaharaszti Hétszínvirág Óvoda)