PISZE – Pozitív Identitású Szülői Est

//Tóth Gábor
pisze-est_freepik_20191113

Képünk illusztráció, forrás: freepik

Szülőként gyakran érzi úgy az ember, hogy neki van a legnehezebb dolga a világon, sőt a legrosszabb az, amikor a problémáival egyedül marad. Pedig ennek nem kell így lennie, hiszen itt van a PISZE.

A Pozitív Identitású Szülői Est egy olyan rendezvénysorozat, amelyben minden hónapban egy délutánt szánnak szakemberek a nevelési kérdések kapcsán felmerülő problémákra. Tudom, ez elég hivatalosan hangzik, pedig nem az.

Ezek az események kötetlen beszélgetések kis elmélettel fűszerezve. A szülők szituációs játékokon, gyakorlatokon, egymást támogatva vihetnek magukkal olyan módszereket, amelyekkel a kényes nevelési helyzetekben jól lehet gazdálkodni.

Az ajánló szerint:

„A nevelés hármas egységet alkot a gyermek, a család és a pedagógus. Hatékonysága akkor a legoptimálisabb, ha ez a triász összhangban tud működni a csemete érdekében.”

A következő alkalommal V. Kulcsár Ildikó a Nők Lapja újságírója és számos sikerkönyv szerzője lesz az előadó, a közreműködő és szervező pedig egy ismert dunaharaszti fejlesztőpedagógus, coach, Petőné Honvári Jolán, aki a Képes Vagy Rá Fejlesztőház szakmai vezetője, és a PISZE program megálmodója, könyvszerző.

A rendezvény plakátjára kattintva jut el a facebook eseményhez.

Rendezvény plakát