Eljárás indult a Dunaharasztin pofátlanul előző autóssal szemben

//Tóth Gábor
kép: Bp-i Autósok Közössége / YouTube
Több mint egy hónapja működik együtt a rendőrség és a BP-i Autósok Közössége. Most újabb, fedélzeti kamerák által rögzített, súlyos szabálysértések miatt indítottak eljárásokat az egyenruhások. Videó összeállítást is közre adtak.

Még június második felében számoltunk be arról az autósról, aki Dunaharasztin a Fő úton előzött, egészen elképesztően. A kék autó a Polgármesteri Hivatal épülete előtt hajtott át a záróvonalon, és úgy hajtott az előtte haladó autós elé, hogy a járdaszigetet is megkerülte a neki tiltott oldalon. Közben vele szemben egy másik autó érkezett. Az esetről itt írtunk korábban.

Mindezt egy autó fedélzeti kamerája végig rögzítette és annak tulajdonosa elküldte azt a Bp-i Autósok közösségének. A rendőséggel kötött megállapodás értelmében, ha az megalapozott, az így bizonyított ügyekben eljárás indul. Így történt ez most is. Az eset be is került a rendőrség Civil Pofátlan(tan)ítás néven futó videó sorozatába, amelyben azt is láthatja többek között, ahogy egy másik autós Soroksáron előz egészen elképesztő módon.

(Bp-i Autósok Közössége)