Megnyílt Dunaharaszti legújabb cukrászdája: a Timi’s Cakes

//Tóth Gábor
Gál Tímea a pult mögött a Timi’s Cakes cukrászdában. forrás: Artfood kft.
Gál Tímea minden vasárnap egy-egy recepttel örvendezteti meg olvasóinkat. Most bárki megkóstolhatja remekműveit, ugyanis megnyílt saját cukrászdája.

Cukrászda, reggeliző, randihely, kávézó… mindez egyben a Timi’s Cakes nevű hely. A most megnyílt cukrászdában olyan hagyományos süteményeket is meg lehet kóstolni, amilyeneket nagymamáink készítettek. De a kínálatban jó pár olyan csemegét is találni, amelyeket a cukrász azoknak szánt, akik sportolnak, vigyáznak az alakjukra, de azért szeretnék megjutalmazni is magukat.

Zamatos kávé, édes és sós sütemények várják a vendégeket. Ezen fölül annak is remek ez a hely, aki reggelizni szeretne. Hideg és meleg szendvicsek, helyben készült napindító finomságok várnak Önre.

Gál Timi neve nem véletlenül lehet ismerős Önnek, hiszen ő a dunaharasztionline.hu „Vasárnapi süti” rovatának háziasszonya. Különleges receptjeit már megismerhette és otthon ki is próbálhatta. Most megtapasztalhatja, hogy hogyan készíti ő a finomabbnál finomabb desszerteket, süteményeket, harapnivalókat.

Irány a Timi’s Cakes cukrászda, amelyet Dunaharasztin a Fő út 202. szám alatt találni (bejárat a Nádor utca felől).
Nyitvatartás:
hétfő: ZÁRVA
kedd: 07.00 – 19.00
szerda: 07.00 – 19.00
csütörtök: 07.00 – 19.00
péntek: 07.00 – 19.00
szombat: 07.00 – 19.00
vasárnap: 07.00 – 19.00

(X)