Munka lehetőség: kérdezőket keres térségünkben a Statisztikai Hivatal

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció. fotó: freepik / pressfoto
A Központi Statisztikai Hivatal 2022. május 26. és július 10. között az emberek lakóhelyére és tanulmányaira vonatkozó felmérést végez. Ez térségünkben Budapest XXII. kerületét, Dunaharasztit, Szigetszentmiklóst és Alsónémedit érinti. Az adatok felvételéhez keres a KSH munkatársakat.

A Dunaharaszti Város hivatalos weboldalán megjelent felhívás szerint az adatszolgáltatásban kijelölt személyek az időszak elején internetes kérdőív segítségével válaszolhatnak, de később egy kérdezővel folytatott személyes, vagy telefonos beszélgetés során is választ adhatnak a kérdésekre. Az érintett személyek értesítése és válaszadásra felkérése postai úton történik.

A személyes válaszadáshoz keres kérdezőket a KSH. Az interjúk 10-15 perc alatt készíthetőek el. Fontos tudni, hogy a kérdezőknek a körzetünkben érintett települések mindegyikén kell ilyen munkát végezni. A feladat megbízási jogviszony keretében végezhető 2022. június 10. és július 10. között – tehát például ideális lehet felsőoktatásban tanulóknak. Jelentkezni ide kattintva lehet.

(dunaharaszti.hu, KSH)