Dunaharasztin kapott 1 millió forintos adományt a Magyar Mentőmotor Alapítvány

//Tóth Gábor
LEDVANCE-Sonepar-OMMSZ-01_20220303

Fotó: Sonepar Magyarország Kft.

Sikerrel zárult a LEDVANCE nemzetközi Sales Race 2021 kampány keretében meghirdetett és a Sonepar Magyarország Kft. együttműködésével szervezett és lebonyolított 2021. évi értékesítési verseny, amelynek díja a jótákonyság. Az elért kimagasló eredménynek köszönhetően – akárcsak tavaly –ebben az évben is 1 000 000 Ft összegű egyszeri adománnyal támogatják a Magyar Mentőmotor Alapítványt, hangzott el a Dunaharasztin rendezett sajtótájékoztatón.

2021 őszén is megrendezték a LEDVANCE – Sonepar hagyományosnak mondható nemzetközi értékesítési versenyét. A LEDVANCE Kft. szervezésében és a Sonepar Magyarország Kft. együttműködésével megvalósult kampány több elemből és feltételből állt. Ezek egyike az volt, hogy amennyiben a Sonepar szeptember és november között eléri a célként kitűzött forgalmat, akkor a LEDVANCE idén is 1 millió forinttal támogat egy Sonepar által kiválasztott alapítványt. A célkitűzésről Sonepar vásárlóit is értesítették, így ők is tudták, hogy a kampány időszakában vásárlásaikkal ismételten a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják. A nettó számlázott forgalmi célt a Sonepar elérte – sőt túl is szárnyalta – ezért a LEDVANCE Kft. idén is 1 000 000 Ft-os adományt juttat a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére.

„A MMA 2009 óta azon dolgozik, hogy mind magasabb színvonalra emelje a magyarországi motoros mentést. Az elmúlt évek mindegyike új kihívások elé állított bennünket, de ennek ellenére mindig tudtunk hosszú távú, előremutató eredményeket elérni. 2021-ben a világon egyedülálló módon elindítottuk önkéntes motorjainkat a Balaton partján.” – emelte ki Varsányi Zoltán, az Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Adományátadás Fotó: Sonepar Magyarország Kft.
(dho)