DHO podcast: ifj. Bógár Zsolt, teológus-lelkész

//Tóth Gábor
Három esztendőn át szolgált katolikus papként Dunaharasztin Ifj. Bógár Zsolt. Elvezényelték innen Salgótarjánba. A szíve egy része azonban itt maradt, lelki társra talált egy asszonyban. Tavasszal felfüggesztését kérte a papi szolgálat alól és most Taksonyban él párjával. Megkérdeztünk tőle mindent, ami az ön fejében is ott van ezzel a történettel kapcsolatban.

Zsolti atyával kapcsolatban – hiszen mindenki így hívta amikor itt szolgált – most sok pletyka kering. Meghívtuk a dho podcast stúdiójába. Elsőre igent mondott nekünk, ráadásul úgy, hogy bármit kérdezhettünk tőle. Jobb egyszer kibeszélni az ilyen dolgokat rendesen, mint folyton kérdésekre válaszolni, hallomásokra támaszkodni. Beszélgettünk papi hivatásról, a férfi magányáról, „Isten mosolyáról”, szerelemről, életről. Mindarról ami egy férfi embert foglalkoztat, de Zsolti atya helyzete speciális. Ismerje meg a történetét.

A videó címlapképünkre kattintva el is indul.

Kövessen bennünket:

A DHO poadcast a Civilek Dunaharasztiért Egyesület és a dunaharasztionline.hu együttműködésében jött létre.

Nézze meg a dho podcast korábbi epizódjait is:

DHO podcast: Haraszti csajok – 1. rész

DHO podcast: dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere

dho podcast: Vagabond Korzó – Kőszegi Zsolt, főszervező

dho podcast: Hamar János, addiktológiai konzulens

dho podcast: Dr. Sztankó Attila, dunaharaszti plébános

dho podcast: a Jászai Mari-díjas Nagyváradi Erzsébet

dho podcast: Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesület

 

A Civilek Dunaharasztiért Egyesület a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Zrt. Városi Civil Alap pályázatán „A Civilek Dunaharasztiért Egyesület kommunikációs felületeinek létrehozása, és technikai eszközök beszerzése” (pályázati azonosító: VCA-KP-1-2022/5-000216) címmel nyert (8.000.000 Ft vissza nem térítendő) támogatást.

(dho, CDE)