„Segíts, hogy segíthessünk!” – a dunaharasztiak összefogását kéri az ÖNÖSZ

//Tóth Gábor
onosz-etelosztas_dho_20231125

Ismét ételt osztott az ÖNÖSZ. fotó: dho

Az Önkéntes Összefogás Egyesület, vagy ahogyan a többség ismeri, az ÖNÖSZ, rendszeresen szervez az itt élőket, rászorulókat, bajba jutottakat, vagy az egész közösséget, a várost támogató akciókat. Most egy pályázaton indultak és az ÖN szavazatára is szükségük van.

Az ÖNÖSZ rendszeresen szervez ételosztást, de sikerrel mozgósítottak azért is, hogy egy tűz miatt otthontalanná vált helyi család esélyt kaphasson az újrakezdéshez, jótékonykodnak tanévkezdéskor, vagy akciót szerveztek, hogy a városnak legyenek 24 órás vérnyomásmérői. És a lista még nem teljes.

Most a szervezet bejutott a Tesco Global által meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program döntőjébe! 400 ezer forintot szeretnének elnyerni, amit az itt élő emberek megsegítésére fordítanának.

A pályázat szavazási szakaszában vagyunk, amely 2024.02.11.-ig tart. Ez idő alatt, ha Ön a pályázatot kiíró üzletlánc két dunaharaszti üzletének valamelyikében, esetleg a tököli vagy az ócsai áruházban vásárol, akkor kap egy szavazó zsetont. A pénztáraknál helyezték el a szavazó oszlopokat, és itt kellene a zseton bedobásával szavazni az ÖNÖSZ-re. A cél, hogy ők kapják a legtöbb voksot.

(ÖNÖSZ, Tesco Global)