dho podcast: Hamar János, addiktológiai konzulens

//Tóth Gábor
Ha függőségekről van szó, automatikusan a drogokra és az alkoholra gondolunk, nomeg arra, hogy nem igazán érint bennünket. Pedig manapság már szinte mindenki küzd valami függőséggel, csak lehet, hogy nem tud róla.

Munkafüggőség, dohányzás, kapcsolati függőség, sorozat függőség, játék függőség, internetes addikció, online játékok mániákus használata … hosszú a lista a két leggyakoribb függőség a pia és a kábítószereken kívül is. Hamar János 8 éven át volt keményen drogfüggő, már több mint két évtizede tiszta. Tapasztalatból tudja, hogy hogyan sodródik bele egy gyerek a függőségek csapdájába és megtanulta, hogyan lehet onnan kirántani valakit. Ő a szakmai vezetője a Dunaharasztin működő „Gyere be!” Háznak. Ismerkedjen meg azzal, akire a haraszti gyerekeket bízzuk azért, hogy ne kerüljenek bajba!

A videó címlapképünkre kattintva el is indul.

Kövessen bennünket:

A DHO poadcast a Civilek Dunaharasztiért Egyesület és a dunaharasztionline.hu együttműködésében jött létre.

Nézze meg a dho podcast korábbi epizódjait is:

dho podcast: Dr. Sztankó Attila, dunaharaszti plébános

dho podcast: a Jászai Mari-díjas Nagyváradi Erzsébet

dho podcast: Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesület

 

A Civilek Dunaharasztiért Egyesület a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Zrt. Városi Civil Alap pályázatán „A Civilek Dunaharasztiért Egyesület kommunikációs felületeinek létrehozása, és technikai eszközök beszerzése” (pályázati azonosító: VCA-KP-1-2022/5-000216) címmel nyert (8.000.000 Ft vissza nem térítendő) támogatást.

(dho, CDE)