Aladdin – tánc show Dunaharasztin

//Tóth Gábor
aladdin-eloadas05_dho_20230225

Aladdin tánc show Dunaharasztin. fotó: dho

Két, közel teltházas produkcióval mutatkozott be Dunaharasztin az Aladdin táncprodukció. A jótékony célú esemény helyi tánciskolák, énekkarok, zenészek, artisták összefogásával valósult meg.

Vannak olyan előadások, amelyeket láthatóan a közönség és a szereplők is egyformán élveznek. Ilyen volt az a két táncelőadás is, amelyben Aladdin, a jóságos tolvaj története elevenedett meg a jól ismert rajzfilm zenéjére.

A színpadon az egészen kicsiktől a felnőttekig mindenki bemutatkozott, sőt sok show elem a nézőtéren játszódott, így a közönség is a műsor részének érezhette magát.

A produkcióban felléptek a HardSteppers Tánc és Sport Egyesület és a Hommer Balett táncosai, a Csiszár Mari & Gyöngyház Orientál hastáncosai, a Mikro- Akro Akrobatikus Sport Iskola légtornászai, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola énekkara, valamint hárfán Heusser Sarolt játszott. A darabot Arnold Kata rendezte.

A két előadás bevételét a Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak, valamint Mezei Elina gyógykezelésére ajánlották fel.

(dho)