Sváb témájú fotóverseny – kellenek a dunaharaszti szavazatok!

//Berényi Attila
kép: dho
Immár 14. alkalommal rendezi meg a Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár online fotópályázatát, a „Blickpunkt” elnevezésű versenyt. Dunaharasztiról 3 képet nevezett szerkesztőségünk. Segíthet a szavazatával.

A Magyarországi Német Kulturális és Információs Központ és Könyvtár „Blickpunkt” fotópályázatára három kategóriában lehetett nevezni:

  • saját készítésű fotóval,
  • saját készítésű képekből és feliratból álló képeslappal,
  • felújított archív fotóval.

A verseny leírását ide kattintva is eléri.

A dunaharasztionline.hu Tóth Gábor 3 fotóját nevezte a versenyre, amelyek a dunaharaszti svábság három eseményén készültek. Az alkotásokat láthatták itt az oldalon és a dho fotókiállításán is.

A fotókra 2022. november 9.-én, 12.00 óráig lehet szavazni, az alábbi módon:

  1. Egy regisztráció után (fontos, újra be kell jelentkezni a regisztrációs folyamat végén)
  2. „A szavazás megkezdése” menüponton keresztül lehet eljutni a képgalériába.
  3. A fotókra kattintva lehet voksolni, 2 és 10 pont közötti értékkel.
  4. Ahhoz, hogy a szavazatai érvényesek legyenek, a képek legalább 25%-át pontozni kell és a szavazatok átlagának el kell érnie az 5,1-et. Ekkor eltűnik a piros figyelmeztető sáv az oldalról.

Mivel a szavazást nem tették éppen egyszerűvé a szervezők, így azt ajánljuk, hogy inkább asztali gépen voksoljon, úgy kényelmesebb lesz.

Segítségül alább láthatja azt a három képet, amellyel szerkesztőségünk nevezett. Ezekre elég csak rákattintania, és máris a szavazó felületen találja magát (persze, ha már regisztrált).

Tanítani, óvni! fotó: dho
Szent a vízen. fotó: dho
Csillogó szemek fotó: dho

Kategóriánként a legtöbb szavazatot 10-10 kapott fotót, képeslapot, archív képet egy zsűri értékeli és eldönti, hogy kié legyen a kategória díja. A legjobbak bekerülnek a Blickpunkt-falinaptárba, illetve asztali naptárba is.

Köszönjük, ha segít szavazatával, hogy dunaharaszti képek is legyenek a legjobbak között!

(dho)