Segítség kell a mókusoknak a Tüskevárnál – VIDEÓ

//Tóth Gábor
Vannak olyan pillanatok egy szerkesztőség életében is, amikor a téma és a szereplők miatt a „cukiságmérő” rendesen kiakad. A Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványnál forgattunk mókusokkal! A kisállatok rendkívül aranyosak, de szükségük van az Ön segítségére is!

Bizony a vadon élő állatok is kerülhetnek olyan egészségügyi helyzetbe, hogy szükségük van állatorvosi segítségre. A Taksonyban működő Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványhoz az egész országból, sőt néha külföldről is szállítanak segítségre szoruló, különleges állatokat. Jelenleg 9 mókus van a gondozásukban. Amint felgyógyulnak a vörös szőrmókok, és ha nincs maradandó károsodásuk, visszaengedik őket a természetbe. Ehhez a folyamathoz a mókusoknak kellene egy nagy, kültéri kifutó. Hogy ez felépülhessen, 1 millió forintot kell összegyűjtenie az alapítványnak, nagyon rövid időn belül. Megnéztük hogyan gyógyulnak most a kismókusok Dr. Tóth Szabina irányításával. A videóban megnézheti azt is, milyen úgy riportot készíteni, hogy közben egy kismókus ellopja a mikrofonszivacsot, mert megtetszik neki.

Ha tud, segítsen a kifutó építésében. A legkisebb összeg is nagy segítség! Az alábbi lehetőségekre várják a támogatásokat a Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványnál:
Számlaszám – 11600006-00000000-83429521 (közlemény: mókus kifutó)
Paypalide kattintva
Készpénz felajánlás – Tüskevár Rendelő (Taksony, Fő út 43.) recepcióján található adománygyűjtő dobozban.

(dho)