Augusztus végére tolódik a Vagabond Korzó

//Berényi Attila
vagabond-collage_forras_egyesulet_20200508

forrás: Vagabond Korzó Egyesület

Jó ideje már nem csupán Dunaharaszti, hanem a környéken élők és a fővárosiak várva várt eseménye is a Vagabond Korzó. Az idén a járványhelyzet okozta veszélyhelyzet miatt tolódik a rendezés, és az időpont.

Amint biztosan lehet tudni, hogy nagyobb rendezvények is megtarthatók az országban, azonnal megszervezik az idei eseményt, mondta el szerkesztőségünknek Kőszegi Zsolt, a Vagabond Korzó Egyesület elnöke.

A látogatók számára ingyenes, egynapos fesztivál egy normál évben 8-10 helyszínen zajlik egyszerre. Most azonban szűkebb hely- és programkínálattal lehet majd számolni.

forrás: Vagabond Korzó Egyesület

Amint lehet már konkrét dátumot találni az ez évi rendezvénynek, megkeresik szponzoraikat is. A támogatók többsége kis cég, a járvány gazdasági életre gyakorolt hatása ezeket a társaságokat sem kíméli. A Vagabondosok ezért arra számítanak, hogy szűkebb lesz az idei keret, amiből gazdálkodhatnak majd.

A fellépők oldaláról a szervezők tartják magukat az eddigi szokásokhoz, azaz rugalmasan állnak a programhoz. A művészek immár hagyományosan tiszteletüket teszik a rendezvényen. Az előadóknak, de a rendezvénytechnikai cégeknek is nagy szükségük van a fellépési és munka lehetőségre, a közönségnek pedig az önfeledt kikapcsolódásra, erre kiváló alkalom lesz a Vagabond Korzó, mondta Kőszegi Zsolt.

Jelen állás szerint augusztus végén lehet a Vagabond Korzó Dunaharasztin.