1 éves a dho!

//Berényi Attila
szuletesnap-egy-eves-dho_freepik_20201101

Képünk illusztráció, forrás: freepik

Esztendővel ezelőtt, Tóth Gábor kollégámmal együtt nyomtuk meg azt a gombot, amely útjára indította a dunaharaszti online portált. Nagy gombóc volt a torkunkban… most pedig már az egyéves évfordulót ünnepeljük.

Egy újság életében – még akkor is, ha az az internet világában létezik – az első év meghatározó: meg kell ismerkedni mindenkivel. Be kell mutatkozni Önnek kedves olvasó (vagy legalább minél többekhez el kell jutni), bele kell épülni a térség híráramába, és figyelni kell mit szól a többi médium a létezéséhez. Utóbbi volt igazán intenzív és sokszor vicces, nomeg felemelő is.

Mi (a szerkesztőség) minden nap izgalommal figyeljük, hogy a híreink, anyagaink hány emberhez jutnak el. Nem untatok senkit a számokkal, mert az csak üres melldöngetés lenne. Viszont azt látjuk, hogy minden nap egyre többen kíváncsiak azokra a hírekre, információkra, interjúkra amelyek megjelennek itt.

Jó látni a sok üzenetet, emailt, kapkodni a szerkesztőségi telefont. Nap mint nap érkeznek a megoldandó problémák, az érdekes történetek, vagy a kérdések – igyekszünk mindegyiknek utána járni, megkérdezni az illetékest, megoldást találni a felvetésekre.

Gál Timi receptjei töretlen sikernek örvendenek – ráadásul isteni sütiket lehet a segítségükkel készíteni. Az állatmentő civil szervezetek visszajelzései szerint olvasóink segítségével nagyon sok árva állat élete fordult egyenesbe. Látjuk mennyire pezsgő Dunaharaszti sport és civil élete, és még most a pandémia árnyékolta világban is él a város. Megteszünk azért mindent, hogy az önkormányzat körüli események, információk minél többekhez eljussanak. Ebben pedig az elmúlt egy évben megbízható partnerre találtuk Dunaharaszti Város önkormányzatában, képviselő-testületében, a városvezetésben – akkor is, ha kritika ér valamit, és persze akkor is, ha sikert lehet felmutatni.

Persze továbbra is az egyik legfontosabb alapvetés a hitelesség. Ennek fogunk megfelelni a továbbiakban is!

A közeljövőben új tartalmakkal, új fajta megjelenési formákkal készülünk, sőt meglepetéssel is! De ez egyelőre maradjon titok, hiszen csak úgy lehet meglepetés.

Önnek kedves olvasó köszönjük, hogy velünk van, hogy átböngészi híreinket – örül, dühöng, kritizál, vagy tudomásul vesz. Maradjon ez így továbbra is!

 

Boldog születésnapot dho!