Film: … az utolsó

//Berényi Attila
dh2021_utolso-1400x875_mockup_20210601
Most zárul a Dunaharaszti várossá válásának (20)21 éves évfordulójára indított internetes ünnepség, megjelent az utolsó film!

Az összesen (a mostanival együtt) 13 kisfilm az itt élő embereken keresztül mutatta be a várost, annak sokszínűségét. Erről itt olvashat! Büszkék vagyunk arra, hogy Dunaharaszti Város Önkormányzata a dunaharasztionline.hu tulajdonosát, az S.T.B. Média Art Kft.-t kérte fel arra, hogy a kisfilmeket elkészítse. Számunkra minden epizód forgatása nagy élmény volt: úgy ismerhettük meg a várost, olyan helyeken járhattunk, amelyeken kevesen. Köszönjük a filmek szereplőinek, hogy beengedtek otthonaikba, munkahelyükre, saját környezetükbe. Köszönjük, hogy segítették a munkánkat!

Önnek pedig azt köszönjük, hogy figyelemmel kísérte a város oldalán megjelent híreket, megnézte a kisfilmeket, fotókat. Ezt egyébként még jó ideig megteheti, hiszen a 20-21.dunaharaszti.hu oldal még sokáig elérhető marad!

Az utolsó filmben felidézzük a legemlékezetesebb pillanatokat, néhány olyan történtet, amely idő hiányában nem fért bele a végleges filmekbe és a kulisszatitkokat.

Jó szórakozást!

(20-21.dunaharaszti.hu)