A legnépszerűbb strandok a környéken

//Tóth Gábor
kektostrand_nyitas-elott_dho_20210625

A dunaharaszti Kék-tó Családi Horgász és Szabadidő part. fotó: dho

A nagy melegben igazán jól esik a pancsolás. Erre Budapest környékén is sok lehetőség van. Készült erről egy alaposan összeszedett tájékoztató anyag.

Az ittlakunk.hu összegyűjtötte az agglomerációban legnépszerűbb helyeket. Minden strand esetében feltüntetik az árat és egy rövid ismertetőt is kap az olvasó.

Így bemutatják a nagymarosi Duna partot, a kisoroszi Szigetcsúcsot, a dunabogdányi Szabadstrandot, a Dorogi tavat, az alsógödi Duna partot, a Gödöllő melletti Domonyi-tavat, a veresegyházi Tó strandot, a pócsmegyeri Pázsit Tófürdőt, a szentendrei Postás strandot, a dunakaszi szabadstrandot, a Budakalászi Lupa-tavat, a soroksári Joker strandot, a gyáli Fundy-tavat, a dunavarsányi Rokkel Water Parkot, a szigetcsépi szabadstrandot, a délegyházi tavakat, a ráckevei Vadkacsa szabadstrandot, a dunaharaszti Kék-tavat, a velencei Korzó szabadstrandot és a Vízi Várat, a velencefürdői Tó-Partyt és a Plázs 44 szabadstrandot, az Ófalui Tóbíró szabadstrandot és a Északi strandot de olvashat az agárdi Napsugár strandról is.

Az egyes strandok részletes leírását ide kattintva érheti el.

(ittlakunk.hu)